AutoglasFlakkee

image


Exclusieve auto's en oldtimers


Wij hebben een speciale afdeling voor ruiten van exclusieve en klassieke auto’s. Eventueel kunnen wij ruiten hiervoor zelfs speciaal laten maken wanneer deze niet meer leverbaar zijn.

De montage van dergelijke ruiten vergt een andere ervaring dan die voor moderne auto’s. De meeste autoglasbedrijven zullen deze ervaring niet of niet voldoende in hun bedrijf aanwezig hebben.

Wij restaureren regelmatig verschillende oldtimers en klassieke auto’s. Hierdoor zijn wij bekend met de problematiek die oude auto’s veelal met zich meebrengt. De systemen zijn vaak ouderwets, alles zit vast of is al kapot, of is misschien niet meer te verkrijgen. Hierdoor is het belangrijk dat ook vooral het demonteren van de ruit vakkundig geschied. Dit om bijvoorbeeld sierlijsten en rubbers zoveel mogelijk heel te houden voor hergebruik. De- en montage van een dergelijke ruit kan, als men niet bekend is met deze systemen, een tijdrovende (en dus kostbare) klus worden. Veel autoglasbedrijven zullen er waarschijnlijk niet eens aan willen beginnen.

Door deze jarenlange ervaring met het restaureren van klassieke auto’s en oldtimers en de kennis om goed en vakkundig een autoruit in een dergelijke auto te monteren binnen ons bedrijf ruimschoots aanwezig. Wij werken met passie en kennis aan uw geliefde bolide, die bij ons dan ook in vertrouwde handen is. Zie ook onze website www.noutclassiccars.nl.

Bel ons gerust voor informatie, of beter nog: kom langs in onze werkplaats. Meestal staat er wel een restauratieobject, zodat u, onder het genot van een bakje koffie of thee, de zorg en kwaliteit kunt zien waarmee wij aan uw auto werken.
 


 image

Autoglas
Service
Flakkee

Autoruiten,
Zonnedaken,
Reparaties,
Blinderingen

Al 30 jaar
de beste in de regio.

 

 

Like ons op