0187 - 48 52 57 info@autoglasflakkee.nl

EXCLUSIEVE AUTO’S EN OLDTIMERS

Wij hebben een speciale afdeling voor ruiten van exclusieve en klassieke auto’s.

AUTOGLAS FLAKKEE

Autoglas

Voor exclusieve en klassieke auto’s.

Servicewagens

Wij helpen u op locatie.

Exclusieve auto’s en oldtimers:

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van ruiten voor exclusieve en klassieke auto’s. Veelal kunnen wij ruiten zelfs speciaal laten maken wanneer deze niet meer leverbaar zijn. De montage van dergelijke ruiten vergt een andere ervaring dan die voor moderne auto’s. De meeste autoglasbedrijven zullen deze ervaring niet of niet voldoende in hun bedrijf aanwezig hebben.

Nout Classic Cars B.V., het  bedrijf dat tevens in het pand is gevestigd, is gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers en klassieke auto’s. Hierdoor zijn wij bekend met de problematiek die oude auto’s veelal met zich meebrengt. De systemen zijn vaak ouderwets, alles zit vast of is al kapot, of is misschien niet meer te verkrijgen. Hierdoor is het belangrijk dat ook vooral het demonteren van de ruit vakkundig geschied. Dit om bijvoorbeeld sierlijsten en rubbers zoveel mogelijk heel te houden voor hergebruik. De- en montage van een dergelijke ruit kan, als men niet bekend is met deze systemen, een tijdrovende (en dus kostbare) klus worden. Veel autoglasbedrijven zullen er waarschijnlijk niet eens aan willen beginnen.

Door de jarenlange samenwerking met Nout Classic Cars is de kennis om goed en vakkundig een autoruit in een dergelijke auto te monteren binnen ons bedrijf ruimschoots aanwezig. Wij werken met passie en kennis aan uw geliefde bolide, die bij ons dan ook in vertrouwde handen is.

Zie ook de website www.noutclassiccars.nl.

Bel ons gerust voor informatie, of beter nog: kom langs in onze werkplaats aan de Watertoren 14 te Dirksland. Meestal staan er meerdere restauratieobjecten, zodat u, onder het genot van een kopje koffie of thee, de zorg en kwaliteit kunt zien waarmee wij aan uw auto werken.

 

Ons adres:

 

 

 

U bent van harte welkom op onze nieuwe vestiging:

 

 

Autoglas Service Flakkee
Watertoren 14 A
3247CL Dirksland

 

 

 

 

 

 

BEL ONS:

0187 - 48 52 57

 

Contact

“Een ster in autoruiten”.