0187 - 48 52 57 info@autoglasflakkee.nl

KALIBRATIE

Kalibreren van ADAS systemen

AUTOGLAS FLAKKEE

Kalibratie

Voor alle automerken.

Servicewagens

Wij helpen u onderweg.

Kalibratie van ADAS systemen:

Door de (verplichte) veiligheidssystemen in auto’s (ADAS systemen) is er de laatste jaren heel veel veranderd op het gebied van autorijden en autoruiten. Wat veel mensen wellicht niet weten is dat de camera’s voor deze systemen in de voorruit gemonteerd zijn. Het vervangen van zo’n ruit is dus steeds meer gespecialiseerd werk en een voorruit kan niet meer zonder meer worden vervangen.
Om de systemen na ruitvervanging weer goed te laten werken dient de auto te worden gekalibreerd. Dit houdt in dat de camera’s op de juiste manier dienen te worden ingeregeld. Immers kan een afwijking van een millimeter op de camera meters verder op de weg wel een afwijking van vele centimeters worden. Dit zou betekenen dat de veiligheidssystemen niet de juiste informatie krijgen om in te kunnen grijpen.
Voor en na ruitvervanging dient een kalibratie rapport te worden gemaakt om aan te tonen dat de systemen na vervanging van de ruit nog steeds goed functioneren.
Dit is reeds door veel verzekeringsmaatschappijen verplicht gesteld.

Door een speciaal uitgeruste servicewagen kunnen wij deze service desgewenst mobiel bij u op locatie uitvoeren. Dit in combinatie met vervanging van de ruit. E.e.a. is eventueel wel afhankelijk van de voorwaarden die door de verzekeringsmaatschappij gesteld worden.

 

Ons adres:

 

 

 

U bent van harte welkom op onze nieuwe vestiging:

 

 

Autoglas Service Flakkee
Watertoren 14 A
3247CL Dirksland

 

 

 

 

BEL ONS:

0187 - 48 52 57

 

Contact

“Een ster in autoruiten”.