0187 - 48 52 57 info@autoglasflakkee.nl

MOBIELE TRUCKRUITEN SERVICE

Wij beschikken over een aantal speciaal ingerichte servicewagens voor het (mobiel) plaatsen van truckruiten en beglazing van ander zwaar materieel.

AUTOGLAS FLAKKEE

Mobiele truckruiten service

Voor alle merken.

Servicewagens

Wij helpen u onderweg.

4 jaar garantie

Mobiele truckruiten service:

Wij hebben enkele speciaal uitgeruste bestelwagens voor het monteren van vrachtwagenruiten.

Vanwege de grootte is het vervangen van een vrachtwagenruit niet zo makkelijk als van een personenauto. Daarom hebben wij enkele verlengde en verhoogde bestelwagens zodat wij de vrachtwagenruiten probleemloos kunnen vervoeren. Daarbij zijn deze wagens uitgerust met een mobiele stelling en gereedschap om onder welke omstandigheden dan ook op locatie de ruit te kunnen monteren. Ook op onze vestiging in Dirksland kunt u terecht. Alle vrachtwagens kunnen bij ons probleemloos binnen staan.

Verzekerd voor de ruitschade?
Wij kunnen in de meeste gevallen de schade afwikkeling met de verzekering regelen, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Door ons lidmaatschap van 123ruit.nl, Glasgarant en Focwa kunnen wij voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen werken. Wij regelen de complete schade afwikkeling voor u. Het voordeel is dat wij rechtstreeks het schadebedrag van de maatschappij ontvangen. U hoeft de schade dus niet zelf voor te schieten.
Wij vergoeden zelfs in veel gevallen het eigen risico, waardoor de schade u niets kost. Soms dient u een deel van het eigen risico zelf te betalen, maar in veel gevallen vergoeden wij het gehele eigen risico. Omdat een vrachtwagen bedrijfsmatig, en dus exclusief btw verzekerd is, dient u het btw bedrag aan ons te betalen. Dit bedrag vordert u nadien terug bij de belastingdienst.
E.e.a. hangt af van de verzekeringsmaatschappij en uw polisvoorwaarden. Wij hebben daarom altijd de meest recente verzekeringsgegevens van u nodig (de groene kaart volstaat). Wij regelen de complete schade afwikkeling met de verzekering. Het voordeel is dat u er geen werk aan heeft en dat wij het schadebedrag rechtstreeks van de maatschappij ontvangen.

 

Ons adres:

 

 

 

U bent van harte welkom op onze nieuwe vestiging:

 

 

Autoglas Service Flakkee
Watertoren 14 A
3247CL Dirksland

 

 

 

 

BEL ONS:

0187 - 48 52 57

 

Contact

“Een ster in autoruiten”.