0187 - 48 52 57 info@autoglasflakkee.nl

VERVANGING

Als een steenslag in een voorruit niet meer gerepareerd kan worden gaan wij over tot het vervangen van de ruit.

AUTOGLAS FLAKKEE

Vervanging

Voor alle automerken.

Servicewagens

Wij helpen u op locatie.

4 jaar garantie

Vervanging:

Als een steenslag in een voorruit niet meer gerepareerd kan worden gaan wij over tot het vervangen van de ruit.

Particuliere ruitschades
Bij particuliere ruitschades kunnen wij in de meeste gevallen de schade afwikkeling met de verzekering regelen, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Door ons lidmaatschap van 123ruit.nl, Glasgarant en Focwa kunnen wij voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen werken. Wij regelen de complete schade afwikkeling voor u. Het voordeel is dat wij rechtstreeks het schadebedrag van de maatschappij ontvangen. U hoeft de schade dus niet zelf voor te schieten.
Wij vergoeden zelfs in veel gevallen het eigen risico, waardoor de schade u niets kost. Soms dient u een deel van het eigen risico zelf te betalen en/of het btw bedrag (wanneer de auto exclusief btw verzekerd is) Het btw bedrag vordert u nadien terug bij de belastingdienst.
E.e.a. hangt af van de verzekeringsmaatschappij en uw polisvoorwaarden. Wij hebben daarom altijd de meest recente verzekeringsgegevens van u nodig (de groene kaart volstaat). 

Niet tegen ruitschade verzekerd?
Mocht u niet tegen ruitschade verzekerd zijn of u heeft een afwijkend hoger eigen risico, dan kunnen wij tegen scherpe prijzen uw ruit goed, snel en vakkundig vervangen.

Door de veiligheidseisen die tegenwoordig aan de fabricage van auto’s gesteld worden, is het zaak dat bij vervanging van onderdelen, waaronder dus ook autoruiten, dit goed en met veelal originele onderdelen gebeurd. Als u bij Autoglasservice Flakkee B.V. uw ruit laat vervangen kunt u erop vertrouwen dat wij glas van de beste kwaliteit monteren.
Wij maken gebruik van autoglas van de merken: Splintex, Pilkington, Securit/Saint Gobain. Merken die ook door autofabrikanten worden gebruikt.

Ook de kit- en reinigingsproducten zijn heel belangrijk. Immers als een ruit niet goed is gekit zal er lekkage optreden, met alle gevolgen van dien: roest in de sponning, elektrische storingen doordat water bij de bedrading of sensoren kan komen. Daarom gebruiken wij uitsluitend de hoogwaardige kit- en reinigingsproducten van het merk Dinitrol.

Kalibratie
Hedendaagse auto’s zijn steeds vaker uitgerust met sensoren en camera’s voor rijhulpsystemen, ADAS systemen genoemd. Veel van deze camera’s zijn op de voorruit van de auto gemonteerd. Bij ruitvervanging verzorgen wij tevens een eventueel benodigde kalibratie.

Zie voor meer informatie de pagina Kalibratie

 

Ons adres:

 

 

 

U bent van harte welkom op onze nieuwe vestiging:

 

 

Autoglas Service Flakkee
Watertoren 14 A
3247CL Dirksland

 

 

 

 

 

 

BEL ONS:

0187 - 48 52 57

 

Contact

“Een ster in autoruiten”.